Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Laurissa Waltmans ik ben 25 jaar oud en heb altijd een enorm grote passie voor dieren gehad. Na jaren altijd met dieren bezig te zijn geweest ben ik begonnen met mijn droom waar te maken, een hondenuitlaatservice runnen! Ik ben betrouwbaar, rustig, en weet hoe ik met honden om kan gaan. Ik werk op een leuke en positieve manier en zorg ervoor dat elke uitlaat ronde een feestje is!

 

Zelf heb ik ook een hondje genaamd Benji, die als het mogelijk is, altijd lekker meegaat en gek is op spelen met soortgenoten! 

Ook heb ik 2 katten die af en toe luisteren naar de naam Doortje en Nozem en genieten van hun luie kattenleventje. En niet te vergeten een super leuk en lief paard Estavanck.

Ik ben dan ook vaak bij haar op stal te vinden.


Ik ben opgegroeid met allerlei verschillende dieren om mij heen. We hebben geiten, kippen, honden, katten, cavia`s, konijnen, muizen, vissen en paarden/pony gehad, waar ik altijd mee bezig was.

Kortom 100% dierengek!