Laurissa Waltmans

Gediplomeerd Hondengedragsdeskundige


 

Mijn naam is Laurissa Waltmans, hondengedragsdeskundige met grote passie voor dieren. 

 

Op een deskundige en professionele manier help ik hondeneigenaren inzicht te laten krijgen in het "ongewenste" gedrag van hun hond en deze weer op een positieve manier de juiste richting in te sturen.

 

Van jongs af aan was ik al erg geïntrigeerd door honden. En uiteraard heb ik werkelijk alle afleveringen en boeken van Cesar Millan verslonden. Wat mij vooral erg aansprak, is de rust en duidelijkheid die hij hierbij uitstraalde. Toen ik dit ging toepassen in mijn uitlaatservice merkte ik dat dit mij best gemakkelijk af ging waardoor mijn interesse in de hondenpsychologie nog groter werd

Toen kwam Anniek Winters op mijn pad, haar methode kwam overeen …. (opgeleid door Cesar Milan) Bij haar heb ik diverse opleidingen gevolgd waardoor ik nu gecertificeerd hondengedragsdeskundige ben.

 

8 jaar geleden heb ik mijn droom waargemaakt, ik ben toen gestart met een hondenuitlaatservice. Inmiddels is het veel meer geworden, ik ben diverse opleidingen gaan volgen en ik ben nu een gecertificeerd hondengedragsdeskundige. Ik werk op een leuke en positieve manier.

 

Zelf heb ik ook 2 honden Benji een jack Russel en Pip de border collie. Mijn honden zijn daadwerkelijk mijn alles! Elke morgen als ik beneden kom en die twee kanjers zie, maakt mijn hart een sprongetje. Ik ben echt dol op ze!! Ik heb mijn bedrijf daarom ook zodanig ingericht dat zij niets tekort komen. Aandacht en beweging zijn zo mooi in balans. 

 

Mijn doel is dat mensen weer kunnen genieten van hun trouwe viervoeter!