Consult

Privé begeleiding op maat!


"Ik begeleid en ondersteun jou bij het 

verkrijgen van nieuwe inzichten in de

behoeftes van jouw hond!"

Consult

 

Ik geef consulten aan huis van c.a anderhalf uur. We bespreken het ongewenste gedrag waar jullie tegen aanlopen, waarna ik jullie (hond en baas) observeer en mijn bevindingen daarover deel.

 

Tijdens het consult geef ik een stukje uitleg over de hondenpsychologie en lichaamshouding waardoor je je hond nog beter leert begrijpen op de momenten waar hij “ongewenst” gedrag laat zien. Ik geef handvaten waar we gelijk mee aan de slag gaan om de hond beter te begeleiden en sturing te geven. Zo ontstaat er direct meer rust, ontspanning en verbinding.

 

 

Consulten hebben als doel de harmonie en balans te herstellen en de samenwerking te verbeteren tussen mens en dier. Zodat mensen weer kunnen genieten van hun trouwe viervoeter. Dit is allemaal gebaseerd vanuit wederzijds respect, liefde en vertrouwen.

Vaak voldoet 1 consult om het probleem waar jullie tegen aan lopen onder controle te krijgen, maar indien er meer begeleiding gewenst wordt dan kunnen er vervolgconsulten of losse lessen worden ingepland.

 

Ik help baasjes die bereid zijn om te investeren in zichzelf en echt verandering willen ervaren in de relatie met hun hond, ook moet jij als baasje beschikken over een gezonde dosis zelfreflectie en begrijpen dat jij zelf ook een hele belangrijke rol speelt in het gedrag van je hond. Door de nieuwe inzichten die ik je geef,help ik jou om je hond te leren begrijpen en werken we aan een oplossing naar gewenst gedrag bij je hond.

  

Let wel op, er bestaat geen quick fix voor gedragsverandering. Het advies is om te blijven trainen met de handvaten die er zijn geboden tijdens het consult. Honden leren vanuit patronen, en alleen als die patronen worden doorbroken, stimuleer je nieuw en gewenst gedrag.