Consult

Privé begeleiding op maat!


Consult

 

Ik geef consulten aan huis van c.a anderhalf uur. We bespreken het ongewenste gedrag waar jullie tegen aanlopen, waarna ik jullie (hond en baas) observeer en mijn bevindingen daarover deel.

 

Tijdens het consult geef ik een stukje uitleg over de hondenpsychologie en lichaamshouding waardoor je je hond nog beter leert begrijpen op de momenten waar hij “ongewenst” gedrag laat zien. Ik geef handvaten waar we gelijk mee aan de slag gaan om de hond beter te begeleiden en sturing te geven. Zo ontstaat er direct meer rust en ontspanning.

 

Consulten hebben als doel de harmonie en balans te herstellen en de samenwerking te verbeteren tussen mens en dier. Zodat mensen weer kunnen genieten van hun trouwe viervoeter. Dit is allemaal gebaseerd vanuit liefde, vertrouwen en respect. 

 

Vaak voldoet 1 consult om het probleem onder controle te krijgen, maar wensen jullie meer begeleiding dan kunnen er vervolgconsulten worden ingepland. Ook zijn er diverse pakketten beschikbaar.

 

Let wel op, er bestaat geen quick fix voor gedragsverandering. Het advies is om te blijven trainen met de handvaten die er zijn geboden tijdens het consult. Honden leren vanuit patronen, en alleen als die patronen worden doorbroken, stimuleer je nieuw en gewenst gedrag.